8 apr. 2013

"Vabar" vidare och drömmer om sommaren...

Det verkar onekligen som den andra omgången magsjuka, för det här året, har hittat hit till vagnmakaregatan.
Det är inte klokt vad tfp dagar det har blivit sista tiden. Kanske har det, som de flesta säger, med den långa och kalla vintern att göra. Ja jag har ingen aning, ingen vidare lust att spekulera i det heller. Barn är barn och barn blir sjuka ofta.
Tvättmaskinen rullar runt för andra gången idag, barnen sover och mina planer var väl egentligen att sprittorka sovrummet nu, men jag fastnade tydligen här på köksstolen med en god kopp kaffe i handen istället :). Så det kan gå ;).

Tror ni våren är här nu?
Det tror jag, och det dröjer nog inte länge innan termometern visar en 10, 15 grader dagligen! Sen smäller det bara till och den förhoppningsvis underbara sommaren knackar på dörren....
Tänk va underbar att äntligen kunna spendera hela dagar och kvällar utomhus! Den här sommaren är båda barnen tillräckligt stora att de kan underhålla varandra stundtals och vi slipper att bära omkring på en viljestark Emil. förra året skulle han minsann göra ALLT storasyster gjorde. Det var ju vara det lilla problemet att han just då inte kunde gå själv. I hans ögon var det inget världsproblem, han hade ju både mamma o pappa som kunde springa omkring med krökt rygg dagarna i ända så att han oxå skulle få hänga med i syrrans tempo upp o ner för rutchkanan....-Tack gode Gud, att ungar växer och lär sig gå!
Nej den här sommaren får vi verkligen hoppas bjuder på ett hejdundrande bra väder, längtar ihjäl mig snart!!!

Nu blir det att tag i verkligheten och fortsätta med städ o tvätt.
Hoppas ni får en riktigt fin och vårig måndag!!!!