10 juni 2013

En olycka kommer sällan ensam ;)


God förmiddag,
Började morgonen med ett besök på vårdcentralen med Emil. sedan ett par dagar tillbaka har han fått konstiga små utslag på underarmarna och på vaderna. Verkar inte vara något som kliar men har har varit förkyld ett tag nu så det var lika bra att kolla upp. Sköterskan vi träffade trodde att det kunde röra sig om svinkoppor så det blir till att tvätta med alsolsprit och hoppas att de torkar ut fort. Inget dagis för lilleman på ett tag nu :/.
Som om inte det vore nog med förkylning och svinkoppor så har han även svedda små fingertoppar sedan i lördags :(, stackars liten! I ett obevakat ögonblick lägger han sin lilla hand på undersidan av grillen vilket resulterade i ett besök på akuten.
Nu var det tack och lov inte så farligt, när vi väl kom in sov han som en stock och vi fick åka hem igen så fort läkaren hade klämt och känt lite :).
Igår tittade han på sina små fingrar hela tiden och skulle visa sina brännblåsor, plutten. Men inte ett pip har har sagt och verkar inte bry sig nämnvärt om smärtan heller. usch fatta så ont det måste göra. Han är tapper vår lille kille! håller tummarna nu att det inte blir infektioner av det om blåsorna spricker innan det läkt någorlunda inifrån.
Nu ligger han och sover på soffan, han kan nog behöva all vila han kan få. I eftermiddag får det bli lite lek i trädgården, häckarna behövs rensas ur ännu en gång :/ haha det finns ju roligare saker att sysselsätta sig med än att rensa ogräs och sedan i förtvivlan kolla efter fästingar. -Fy tusan vad jag hatar de där små äckliga krypen, så vidriga!!! *ryser*

Nu ska jag ta och hänga upp tvätten som är klar sedan ska jag ta med mig en bok och en kopp kaffe ut på altanen.
Höres!


1 kommentar:

  1. Stackars liten!
    Hoppas att han kryar på sig fort.

    Ja fästingar är bara onödiga. Avskyr dom.

    Kram K

    SvaraRadera