26 dec. 2012

Äntligen...

...är tavlorna på plats!



Blandade bilder från barnens 1-års fotografering hänger nu där de ska och jag andas ut efter julens bestyr.
Eller ja, bestyr och bestyr, vi hade ju turen att vara bortbjudna på julafton så de bestyren kunde vi lugnt lägga på hyllan. Men ändå drar jag en lättnade suck nu när julstressen är ett minne blott :)
Vi har haft en härlig julhelg med glada barn och god mat. Tyra lämnade bort tutten till tomten och har faktiskt klarat sig utomordentligt utan sin käraste ägodel. bortsett från att hon tar Emils napp när det är dags för natten... men det tänker jag inte ens bråka om faktiskt, tids nog tröttnar hon även på den ;). Märkligt vad stolt man ändå blir som mamma över en sådan liten grej. För Tyra var det dock ett jättekliv, kanske är det därför man gläds lite extra?!

I eftermiddag har vi haft grannarna på fika, till Tyra och Emils stora glädje :). Inte nog för att de är helt underbara som grannar, barnen är överförtjusta i dem och tar chansen att busa och stimma tills de stupar :))
Med sig hade de varsitt stort paktet till barnen som blev jätteglada och Tyra slet av pappret fortare än kvickt,).

Ja julen har varit fantastisk och nu ikväll somnade barnen nöjda och glada och jag tänker göra detsamma. Men först ska jag NJUTA av lugnet och kanske kasta ett öga på dumburken emellan åt ;).


Hur har er jul varit?

2 kommentarer:

  1. Åhh vad fint det blev! Jättesnyggt!

    Julen har varit bra. Vi myser och sover (alldeles) för länge på morgnarna.
    Ha en fortsatt skön dag
    Kram K

    SvaraRadera
  2. Å, massor av choklad :) !
    Ja, det är ett stort steg för de små att lämna ifrån sig nappen, den har ju ändå inneburit enorm trygghet för dem.

    SvaraRadera